RM BILEBÄNDI


RM on neljän hengen bilebändi Etelä-Pohjanmaalta. Bändin ohjelmistoon kuuluu pääsääntöisesti kotimaisia pop/rock-covereita tunnetuilta bändeiltä sekä artisteilta. Tyylisuunta liikkuu perinteisen tanssimusiikin ja bilemusiikin välillä tapahtumasta riippuen. RM on ollut koossa jo reilut viisitoista vuotta ja bändi on niittänyt mainetta monipuolisesti erilaisissa tapahtumissa ja keikoilla ympäri Pohjanmaata. Nykyisin herrat majailevat ympäri Suomea, mutta keikkailua se ei hidasta!

JÄSENET

Niko Sillanpää

Laulu & Rummut

Tämä jokaisen äidin unelmavävy hoitaa niin kompit kuin serenaaditkin. Mukaansatempaavat spiikit kutsuvat myös juuri sinut tanssilattialle.

Jesse Joensuu

Kitara & Laulu

"Kun kitara soi, ei itkeä saa." Vahva kitarointi uppoaa varmasti koko juhlakansaan. On ihme, jos yleisö ei tämän kulttuuritaitajan tahdittamana tanssi pöydillä ja roiku kattokruunussa.

Mikael Marjomäki

Basso & Laulu

"Alapäästä lähtee sellaiset soundit, että takarivi tömisee ja tukka tärisee!" Jos tämän miehen mukana ei mimmit riivaa, silloin on oltava valaistuksessa vikaa.

Juho Saari

Koskettimet

"Trust me, I'm a doctor!" Tämä jokaisen neidon päiväuni tarjoilee erinomaista pianotaidetta ja esittää sorminäppäryytensä etenkin keikkalavoilla.