TILAAJALLE

Alla infoa keikkoihin liittyen ja siihen, mitä pitäisi ottaa huomioon bändiämme tilatessa.

MIKÄ ON BÄNDIN HINTA?

Hintamme määräytyy tarjouspyynnön perusteella. Hintaan vaikuttavat muun muassa keikkapäivän pituus ja keikkapaikan sijainti. Meillä ei ole käytössä erillistä varausmaksua, vaan veloitamme palkkion kokonaisuudessaan keikan jälkeen laskulla.

VOIKO SETTILISTOIHIN VAIKUTTAA?

Soitamme keikoilla yleensä kahdesta kolmeen 45 minuutin settiä tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi yhden 1,5 tunnin setin tapahtumasta tai juhlista riippuen. Settien määrä ja pituudet voidaan sopia yhdessä tilaajan kanssa.

Otamme vastaan toivekappaleita ohjelmistostamme ja muutaman kappaleen sen ulkopuolelta. Häissä pyrimme toteuttamaan häätanssin poikkeuksetta. Toiveet tulisi olla tiedossamme kuukautta ennen tapahtumaa tai juhlia, jotta ehdimme valmistautua. Toteutamme toiveet parhaalla mahdollisella tavalla. Lopullinen settien kasaus kannattaa jättää bändille, koska kappaleet ja niiden järjestys on mietitty tarkkaan.

VOIKO ÄÄNENTOISTOLAITTEISTOA LAINATA?

Mukanamme kulkee laadukas valo- ja äänentoistolaitteisto. Tilaajalla on käytettävissään yksi langaton mikrofoni esimerkiksi puheiden pitämiseen ja taustamusiikkia voi soittaa laitteistamme keikan ajan. Tilaajalla tulee olla itsellään laite, josta musiikkia soitetaan. Tähän käy muun muassa tietokone, tabletti tai puhelin, josta löytyy kuulokeliitäntä.

MITÄ BÄNDI TARVITSEE?

Tarvitsemme tilaa noin 5 x 3 metriä ja lavan läheisyydestä tulisi löytyä pistorasioita ja/tai voimavirtaa

Bändille kannattaa varata takahuone/taukotila, jossa on mahdollista valmistautua keikkaan ja tarvittaessa ruokailla.

Yleensä bändin ruokailun tarjoaa tilaaja. Tämän sovimme yhdessä hyvissä ajoin ennen keikan ajankohtaa.

MITKÄ OVAT PERUUTUSEHDOT?

Tilaaja voi tehdä peruutuksen vähintään 30 vuorokautta ennen esiintymisajankohtaa veloituksetta. Mikäli tilaaja peruu esiintymisen 30 vuorokauden sisällä sovitusta ajankohdasta, perimme 50 % sovitusta keikkahinnasta.

Poikkeuksena force majeure tapaukset, jolloin esiintymisen peruuntumisen syynä on ylivoimainen tai odottamaton este (sairaus, tapaturma, onnettomuus, ajoneuvon tai laitteiston rikkoutuminen). Tällöin eri osapuolille ei synny korvausvelvollisuutta. Bändillä on oikeus käyttää ammattitaitoista tuuraajaa, mikäli jollekin soittajista on ilmennyt yllättävä este.